söndag 4 november 2018
MANDELMARÄNGER, 15 ST.
HEJSAN !
Låt en liten gullig marängkaka smälta i munnen till kaffet.
Resten kan ligga i kylen och vänta till påtåren .
Bittermandelolja brukar finnas i butikernas bak- avdelning.
HÄR ÄR RECEPTET :
100 g mandelmassa
3 msk färskost, t ex PHILADELPHIAOST
1 / 2 krm bittermandelolja
50 g choklad (70 % kakao)
30 maränger
SÅ HÄR GÖR DU :
MIXA med en stavmixer mandelmassa, färskost
och bittermandelolja.
SMÄLT chokladen i mikro eller i vattenbad.
Tillsätt chokladen till smeten.
SPRITSA eller klicka chokladsmeten på hälften
av marängerna .
Sätt ihop med de resterande marängerna .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar