torsdag 2 maj 2019

MIN MUSLI, till många.



                 HEJSAN !

Idag har jag gjort min goda MUSLI,
den äter jag med TURKISK yoghurt,
och  blåbär, hallon och mango - Frusna.

HÄR ÄR RECEPTET :
5 dl fiberhavregryn eller vanliga
1 dl kokosflingor
1 dl pumpakärnor
1 dl solrosfrön
1 msk malen kanel
2 msk Akacia honung
175 grader i 15 minuter.

SÅ HÄR GÖR DU :
MÄT upp och blanda alltsammans i en stor bunke.
Rör om ordentligt, häll i kanelen rör om igen,
och sist honungen .  RÖR med en gaffel ut klumparna
som blir av honungen .
HÄLL MUSLIN i en bakpappersklädd långpanna
ca 29 x 42 cm.
Sätt in i mitten av ugnen i 175 grader i 15 minuter.
TA ut från ugnen och låt det svalna lite innan Du
häller upp i en fin glasburk  eller annan fin burk.
1 / 2 -1 dl  tycker jag är lagom.
Så himla gott till frukost !

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: