måndag 30 september 2019
PÄRONSOPPA MED VANILJKRÄM OCH BISOTTI, 4 PERS.
HEJSAN !
mmm...! Milt och gott att sörpla
till dessert med goda små tillbehör !
HÄR ÄR RECEPTET :
8 dl vatten
1/2 vaniljstång
1/2 citron
1 kanelstång
1 dl strösocker
4 päron
TILL SERVERING
1/2 burk vaniljkesella (a' 250 g )
4 biscotti, t ex med saffran
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA upp vatten, vaniljstång, citron,
kanelstång och strösocker .
SKALA och tärna päronen smått .
Tillsätt dem till lagen och koka 5 min.
LÅT soppan kallna .
SERVERA med vaniljkesella och biscotti.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar