fredag 10 april 2020

TANDOORI CAESARSALLAD, 4 PORT.




                  HEJSAN !

Här är en annan piggsallad , - så himla god !

HÄR ÄR RECEPTET :
500 g KYCKLINGFILE'E
1 huvud romansallad
12 körsbärstomater, halverade
salt och peppar
4 msk riven parmesanost
1 dl brödkrutonger, ca 30 g
RAITA :
1 liten gurka , grovt riven
4 dl naturell lättyoghurt
1 msk färska myntablad, hackade
2 tsk mango chutney
salt och peppar
MARINAD :
3 - 4 msk tandoori currypasta
4 msk naturell yoghurt

SÅ HÄR GÖR DU :
BLANDA marinaden i en skål.
Gör flera snitt i kycklingköttet
och lägg ner i marinaden.
Täck skålen och låt stå i kylen
minst 2 timmar.
RAITAN :
Låt den rivna gurkan rinna av
5 minuter i sil .
Blanda ingredienserna och
krydda .
SÄTT ugnen på grill 225 grader,
grilla kycklingen, ca 15 minuter
tills den känns genomstekt .
Lägg upp sallad och tomat på ett
fat , krydda.
SKÄR kycklingen i skivor och lägg
på grönsaksbädden .
Ringla över RAITAN, avsluta med
parmesanost och krutonger .

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: