fredag 22 maj 2020

GRATINERAD MANDELFISK...4 PORT



                          HEJSAN !

VARSÅGODA ! ....mmm !
Snabbt, enkelt och himla gott  !

HÄR ÄR RECEPTET :
400 - 500 g torsk -eller SEJFILE'
1 tsk salt
1 dl flagad mandel
2 msk hackad bladpersilja
50 g riven ost,
cheddar eller emmentaler
SERVERING :
Pressad kokt potatis
blandad bladsallad +
små tomater-varma eller kalla.
UGN  225 GRADER .

SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR fisken i portionsbitar och lägg
i en ugnssäker form .  Salta .
BLANDA mandel, persilja och ost.
Strö sedan blandningen över fisken .
GRATINERA  mitt i ugnen tills fisken
är genomstekt och ytan har fått fin färg,
ca 25 minuter .

SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !

Inga kommentarer: