fredag 22 maj 2020
GRATINERAD MANDELFISK...4 PORT
HEJSAN !
VARSÅGODA ! ....mmm !
Snabbt, enkelt och himla gott !
HÄR ÄR RECEPTET :
400 - 500 g torsk -eller SEJFILE'
1 tsk salt
1 dl flagad mandel
2 msk hackad bladpersilja
50 g riven ost,
cheddar eller emmentaler
SERVERING :
Pressad kokt potatis
blandad bladsallad +
små tomater-varma eller kalla.
UGN 225 GRADER .
SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR fisken i portionsbitar och lägg
i en ugnssäker form . Salta .
BLANDA mandel, persilja och ost.
Strö sedan blandningen över fisken .
GRATINERA mitt i ugnen tills fisken
är genomstekt och ytan har fått fin färg,
ca 25 minuter .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar