lördag 29 augusti 2020

FISKBULLS-GRATÄNG MED BLADSPENAT, 2-3 PORT.


                      HEJSAN !

Kanske låter det lite roligt, - men dat var då himla gott !
Det finns väl fler än jag som gillar fiskbullar ?

HÄR ÄR RECEPTET :
200 g fryst bladspenat i bitar
1 tsk matfett
260 g fiskbullar i buljong
1 1/2 dl KELDA- ostsås
1/2 dl riven ost
SERVERA MED :
Kokt potatis eller ris
UGN :225 GRADER .

SÅ HÄR GÖR DU :
TINA  spenaten och krama ur all vätska .
Smörj en ugnssäker form och fördela
spenaten i botten .
HÄLL av buljongen från fiskbullarna och
fördela dessa ovanpå spenaten .
TÄCK fiskbullarna med ostsås .
Strö över riven ost och gratinera högt upp
i ugnen, ca 10 minuter tills gratängen fått
färg och fiskbullarna är varma .
SERVERA med kokt potatis eller ris .

SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !

Inga kommentarer: