söndag 6 juni 2021

GUBBRÖRA PÅ SALLADSBLAD, 4 PORT.



                                      HEJSAN  !

mmm...så gott ,, njut.   FÖRRÄTT /KVÄLLSRÄTT !

HÄR ÄR RECEPTET :
125 g konserverade  ansjovis-FILE'ER
4 hårdkokta ägg
1/2 dl CREME FRAICHE
1/2 dl hackad dill 
1/2 dl hackad gräslök
1 liten rödlök
salt och vitpeppar
4 stora salladsblad , gärna KRISP -sallad
4 tomater
4 dillkvistar 

SÅ HÄR GÖR DU :
HACKA ansjovisen och lägg i en skål .
Skala och hacka äggen och blanda ner i skålen
tillsammans med CREME FRAICHE  och örter.
Finhacka rödlöken och banda ner .
Smaka av med salt och peppar .
LÄGG  upp ett salladsblad på varje tallrik och
lägg på en klick gubbröra .
Skiva  tomater och lägg vid sidan av och dekorera 
med en dillkvist .

HOPPAS ATT NI GILLAR DET !
LYCKA TILL !

Inga kommentarer: