HEJSAN !
Det här är smaskens kan Ni tro !
BRED en blandning av persilja, ost, olivolja
och ströbröd över fisken och gratinera ,
Gott, snabbt och lätt .
DET HÄR BEHÖVER DU :
ca 500 g fiskfile' av lax, hälleflundra eller gös
TILL GARNERING
4 dl hackad persilja
2 dl smakrik ost , t ex västerbottenost
eller lagrad svecia
rivet skal av 1 citron
3 msk olivolja
1/2 dl ströbröd
2 tsk salt
TILLBEHÖR
kokt , gärna pressad potatis
1 paket, ca 250 g , hel spenat
kräm fraiche smaksatt med paprika
och chili .
SÅ HÄR GÖR DU ,
SÄTT ugnen på 200 grader .
Blanda alla ingredienser till garneringen .
LÄGG fisken på ett smort ugnsfast fat .
Bred över persiljeblandningen .
Sätt in fatet mitt i ugnen och gratinera
fisken 15 - 20 minuter tills den är färdig.
SERVERA med kokt potatis och smörstekt
spenat samt en kräm fraiche - sås .
SMAKLIG MÅLTID !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar