söndag 27 mars 2022

FRALLOR MED FRÖN , 6 ST. Glutenfritt .

  


                                           HEJSAN !


SMAKA PÅ DE HÄR ,  - DE ÄR SÅ FRASIGA OCH  GODA !

VARSÅGODA ;


HÄR ÄR RECEPTET :

50 g solrosfrön

30 g sesamfrön

30 g linfrön

30 g fibrex

2 msk fiber-husk 

1 tsk bakpulver

4 ägg

100 g  grekisk  yoghurt


SÅ HÄR GÖR DU :

BLANDA  fröna  med  fibrex ,  fiberhusk  och bakpulver .

RÖR  ner  ägg  och  yoghurt ,  låt  degen vila 10  minuter .

FORMA  med en sked  till  6 bullar .

Sätt  dem  på  en  plåt  med  bakplåtspapper .

GRÄDDA  bröden  på  250  grader ,  ca  10 - 12 minuter .

SERVERA  med  smör och  ost  eller grillad  kyckling/kalkon .


LYCKA  TILL !

Inga kommentarer: