HEJSAN !
Flarnen är godast att äta samma dag ,
men kan förvaras torrt och svalt .
Knapriga och jättegoda !
Du kan använda flarnen på olika sätt ...
HÄR ÄR RECEPTET :
150 g smör/margarin
3 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl strösocker
2 msk vetemjöl
2 nypor havssalt
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 175 grader .
SMÄLT smöret i en kastrull och rör ner havre,
socker och mjöl och blanda till en jämn smet .
KLICKA ut smeten på bakpappersklädda plåtar
och strö över lite havssalt på varje kaka .
GRÄDDA havreflarnen mitt i ugnen , ca 12 min.
Låt svalna .
TIPS !
Havreflarn som blir över kan Du smula ner i
musli -burken .
Vips, så har Du en lyxigare granola-liknande frukost -
blandning att njuta av när det passar Dig !
LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar