Gratäng är alltid gott.
600 g Hokifile
1 tsk salt
1 krm nymald vitpeppar
1 röd spetspaprika
1/2 liten purjolök
2 dl creme fraiche (saffran och tomat)
1 burk Kräftstjärtar (170 g)
Till servering:
Kokt ris eller potatis.
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form.
Salta och peppra
Skär paprika i små tärningar
och strimla purjolök,
lägg på fisken.
Klicka creme fraiche över fisken
och baka den mitt i ugnen 15-20 min.
Häll av lagen från kräftstjärtarna
och lägg dem på gratängen de sista 5 minuterna
så de blir varma.
Servera med kokt ris eller potatis.
onsdag 30 april 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar