tisdag 11 januari 2011

DAJMKAKA.

Denna då' mmmm så gott!

200 g smör eller margarin
2 1/2 dl socker
3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1-1 1/2 dl DAJMKULOR.

Så här gör DU:
Rör fett och socker poröst.
Tillsätt äggen ett i taget
och rör kraftigt.

Blanda mjöl,bakpulver och
DAJMKULOR.
Rör ner detta i smeten och
rör till en jämn smet.

Häll smeten i en väl smord
och bröad form ca 1 3/4 liter.
Gärna med löstagbar kant.

GRÄDDA i 60 minuter i 150 GRADER.
Pröva kakan med en sticka.
Stjälp upp den och låt den
kallna under formen.
Kakan går bra att frysa.

Man ska ju helst inte äta
detta,men vid ett speciellt
tillfälle så är det väl tillåtet.
Eller?

Inga kommentarer: