Vad säger DU om detta?
Jag gillar den
prova DU med.
1 burk urvattnad STEKSILL
8 stora KOKTA potatisar
3 gula lökar
smör
1 burk creme fraiche
2 msk klippt dill
vitpeppar
Så här gör DU:
Öppna sillburken och skölj sillen.
Skala och skiva potatisen.
Skala,skiva och fräs löken
mjuk i matfett.
Varva sill,potatis och smörfräst
lök i en ugnssäker form.
Översta lagret ska vara potatis.
Mal lite peppar under varven.
Salt behövs inte - sillen ger sälta.
Blanda creme fraiche och dill.
Bred blandningen över sill och potatis.
GRÄDDA: i 200 grader i 20 min.
SMAKLIG MÅLTID!
HOPPAS DET SMAKAR!
tisdag 11 januari 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar