LAXPYTT till lunch - mmm...så gott ! eller ?
1 dl ris + vatten , salt
250 g skinn - och benfri laxbit
1/2 gul lök
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
1/2 liten squash
2 msk hackad dill
1 krm citronpeppar
1 krm salt
Så här gör DU:
KOKA riset enligt anvisning på paketet
SKALA och hacka löken .
Kärna ur och tärna paprikorna.
Tärna squashen .
Skär laxen i tärningar .
FRÄS lök, paprika och squash i lite matfett
på svag värme ca 3-5 minuter , tills laxen är
precis genomstekt och allt är varmt .
KRYDDA med salt och peppar .
Strö över dillen och smaka av .
SERVERA gärna ett gott bröd till !
HOPPAS ATT DET SMAKAR!
måndag 23 september 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar