måndag 23 september 2013

LAXPYTT 2 PORT.

LAXPYTT  till lunch -  mmm...så gott ! eller ?

1 dl ris  + vatten , salt
250 g skinn - och benfri laxbit
1/2 gul lök
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
1/2 liten squash
2 msk hackad dill
1 krm citronpeppar
1 krm salt

Så här gör DU:
KOKA riset enligt anvisning på paketet
SKALA och hacka löken .
Kärna ur och tärna  paprikorna.
Tärna squashen .
Skär laxen i tärningar .
FRÄS lök,  paprika och squash i lite matfett
på svag värme ca 3-5 minuter ,  tills  laxen är
precis genomstekt  och allt är varmt .
KRYDDA med salt och peppar .
Strö över dillen och smaka av .

SERVERA gärna ett gott bröd till !
HOPPAS ATT DET SMAKAR!

Inga kommentarer: