mmm... såå god !
3 ägg
2 dl socker
1 1 /2 dl citrus kesella
1 apelsin skal och saft
2 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
UGN: 175 grader
GARNERING :
2 dl florsocker
1 1/2 msk mjölk
syltat apelsinskal
Så här gör DU:VISPA ägg och socker pösigt.
Rör ner kesella , skal och saft.
BLANDA mjöl och bakpulver och rör ner detta i smeten.
Häll smeten i en smord och bröad form ,ca 1 1/2 liter.
Grädda i mitten av ugnen i ca 40-45 minuter .
Pröva med en sticka om kakan är klar.
STJÄLP upp kakan och låt den kallna .
GARNERA med en glasyr av florsocker utrört i mjölk.
Strö över syltat apelsinskal.
JÄTTEGOD !
torsdag 3 oktober 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar