Hej igen !
Alla gillar ju inte fisk , men HAMBURGARE brukar gå bra !
Så varför inte ha några i beredskap ?
400 g köttfärs
1 tsk salt
1 krm svartpeppar eller peppar -mix
2 msk vatten
1/2 liten ananas, ca 750 g
1 klyfta isbergssallad
1 msk olja
DRESSING:
1 dl CREME Fraiche
1 msk chilisås
1 msk finhackad gul lök
2 msk bostongurka
några droppar TABASCO
4 hamburgerbröd
SÅ HÄR GÖR DU:
ARBETA färsen smidig med salt , peppar och vatten.
Forma till 4 hamburgare .
Skala, halvera och skär ananasen i 4 skivor.
SKÖLJ och strimla salladen.
Pensla hamburgarna med oljan och grilla dem i 4 minuter
på varje sida
eller stek dem i oljan i en stekpanna.
GRILLA Ananas skivorna 1 minut på varje sida.
BLANDA samman ingredienserna till dressingen
och fördela den på undersidan av bröden.
Lägg på sallad , hamburgare och ananas och garnera
eventuellt med paprika.
LÄGG till slut på överdelen .
Tryck till och servera hamburgaren genast
onsdag 29 april 2015
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar