HEJSAN !
En riktig kalaskaka att bjuda gäster på .
God med vaniljglass och vispad grädde till .
4 stora päron
saft och rivet skal av 1 citron
1 påse mandelspån (50 g )
1/2 dl strösocker
50 g margarin /smör
1 msk kaffegrädde
1 msk vetemjöl
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 225 grader .
Skala och kärna ur päronen och dela
dem i halvor .
Lägg ut dem i en smord form , droppa
citronsaften över och strö på det rivna
skalet .
BLANDA de övriga ingredienserna i en
kastrull och rör så att smeten blandas .
Bred den över päronhalvorna och sätt in
formen i ugnen 15- 20 minuter eller tills
päronen är mjuka och glasyren har fin färg .
HOPPAS ATT DET SMAKAR !
söndag 23 augusti 2015
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar