torsdag 21 januari 2016
FISKPINNAR i TUNNBRÖD 4 PORT.
HEJSAN !
Har Ni någonsin haft matstrejkande barn ?
Jag provade det här .
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g fiskpinnar ,
100 g salladskål ,
200 g morötter i stavar ,
250 g cocktailtomater i halvor ,
150 g gurka i stavar ,
2 dl matlagningsyoghurt ,
2 msk AJVAR RELISH ,
2 tsk finrivet apelsinskal ,
0,5 tsk oregano ,
1 krm äppelcidervinäger ,
salt å peppar ,
240 g mjukt tunnbröd .
SÅ HÄR GÖR DU :
STEK fiskpinnarna i ugnen, enligt anvisning på paketet.
BLANDA matlagningsyoghurt, AJVAR RELISH, apelsinskal ,
oregano, samt salt å peppar till en sås .
FYLL tunnbröden med fiskpinnar, grönsaker och sås .
Var och en av barnen fick göra sin egen "klämma"
och smaka på en NY grönsak .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar