torsdag 21 januari 2016

FISKPINNAR i TUNNBRÖD 4 PORT.

HEJSAN ! Har Ni någonsin haft matstrejkande barn ? Jag provade det här . HÄR ÄR RECEPTET : 400 g fiskpinnar , 100 g salladskål , 200 g morötter i stavar , 250 g cocktailtomater i halvor , 150 g gurka i stavar , 2 dl matlagningsyoghurt , 2 msk AJVAR RELISH , 2 tsk finrivet apelsinskal , 0,5 tsk oregano , 1 krm äppelcidervinäger , salt å peppar , 240 g mjukt tunnbröd . SÅ HÄR GÖR DU : STEK fiskpinnarna i ugnen, enligt anvisning på paketet. BLANDA matlagningsyoghurt, AJVAR RELISH, apelsinskal , oregano, samt salt å peppar till en sås . FYLL tunnbröden med fiskpinnar, grönsaker och sås . Var och en av barnen fick göra sin egen "klämma" och smaka på en NY grönsak . LYCKA TILL !

Inga kommentarer: