söndag 16 oktober 2016
ANSJOVISKNYTEN 6 ST.
HEJSAN !
FRASIGA små läckerheter med den rätta sältan .
Njut dem med ett glas öl, gärna som nattamat .
HÄR ÄR RECEPTET :
3 frysta smördegsplattor ,
FYLLNING :
ca 15 ANSJOVISFILEER ,
2 hårdkokta hackade ägg ,
2 msk gräddfil ,
4 msk lättmajonnäs ,
2 msk klippt gräslök ,
1 msk klippt dill ,
PENSLING :
1 ägg
SÅ HÄR GÖR DU :
KAVLA ut smördegsplattorna ett par cm på längd och bredd .
Dela varje platta i 2 fyrkanter .
FYLLNING :
Skär ansjovisen i små bitar och blanda med resten av ingredienserna.
Lägg en klick fyllning på varje smördegsbit .
Vik först in kortsidorna och vik sedan ihop till täta små paket.
PENSLA med uppvispat ägg .
GRÄDDA knytena 20- 25 minuter i 225 grader varm ugn .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar