onsdag 19 oktober 2016
HALLON, JORDGUBBAR OCH BLÅBÄR MED PISTASCHGLASS .
HEJSAN !
Att bjuda på vid festligare tillfälle !
Ibland måste vi ju bara ha en god efterrätt,
denna gången blev det den här - Ni ångrar Er inte !
HÄR ÄR RECEPTET :
3 msk smör ,
150 g hallon ,
150 g jordgubbar ,
150 g blåbär ,
1 dl socker ,
2 msk hackade hasselnötter
3 msk konjak ,
1 liter pistaschglass ,
SÅ HÄR GÖR DU :
SMÄLT smöret i en stekpanna och lägg i hallon, jordgubbar
och blåbär .
Tillsätt socker och hasselnötter och rör om försiktigt .
Sjud i 3- 4 minuter .
Tillsätt konjaken, TÄND PÅ OCH LÅT BRINNA AV .
Lägg glass i fyra serveringsskålar och häll fruktsåsen över.
SERVERA OMEDELBART .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar