torsdag 16 februari 2017

TORSKROM PÅ SALLADSFAT. 4PERS.



            HEJSAN !

Det här är väl en bortglömd produkt , -Torskrom på burk !
Men i min ungdomsdagar, åt vi det ofta .
Så varsågoda !

HÄR ÄR RECEPTET :

1 burk torskrom (ca 400 g)
½ isbergssalladshuvud ,
3-4 hårdkokta ägg,
1 gul lök ,
1 dl majonnäs ,
3 msk tubkaviar efter smak ,
1 dl vispgrädde ,
1 burk svart kaviar (ca 100 g)
2-3 msk kapris ,

GOTT ATT SERVERA TILL :
Rostat bröd och smör.

SÅ HÄR GÖR DU :
SKÖLJ och STRIMLA  salladen fint .
Skär äggen i halvor och löken i fina ringar.
BLANDA  majonnäs, tubkaviar och
vispad grädde.
LÄGG upp torskrommen skedbladsvis på
ett fat och arrangera de övriga ingredienserna
smakfullt omkring.

SERVERA, med rostat bröd och smör.
Och något gott att dricka.

SMAKLIG MÅLTID !

Inga kommentarer: