lördag 2 september 2017

PÄRONSOPPA MED VANILJKRÄM OCH BISCOTTI 4 PORT.


                     HEJSAN !

Milt  och  gott  att  sörpla  till  dessert 
med  goda  små  tillbehör.
mmm....längesen  och  jättegott !

HÄR  ÄR  RECEPTET :
8  dl  vatten,
1/2  vaniljstång,
1/2  citron,
1  kanelstång,
1  dl  rörsocker/strösocker,
4 päron,

TILL  SERVERING :
1/2  burk  vanilj-kesella, (250 g)
4  biscotti ,(t ex  med  saffran)

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
KOKA  upp  vatten, vaniljstång,  citron,
kanelstång  och  socker.
SKALA  och  tärna  päronen  smått.
Tillsätt  dem  till  lagen  och  koka ca  5  min.
LÅT  soppan  kallna.
SERVERA  med  vaniljkesella  och  biscotti.

LYCKA  TILL !

Soppan  kan  Du  göra  ett  par  dagar  innan
och  ställa  i  kylen .

Inga kommentarer: