lördag 2 september 2017
PÄRONSOPPA MED VANILJKRÄM OCH BISCOTTI 4 PORT.
HEJSAN !
Milt och gott att sörpla till dessert
med goda små tillbehör.
mmm....längesen och jättegott !
HÄR ÄR RECEPTET :
8 dl vatten,
1/2 vaniljstång,
1/2 citron,
1 kanelstång,
1 dl rörsocker/strösocker,
4 päron,
TILL SERVERING :
1/2 burk vanilj-kesella, (250 g)
4 biscotti ,(t ex med saffran)
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA upp vatten, vaniljstång, citron,
kanelstång och socker.
SKALA och tärna päronen smått.
Tillsätt dem till lagen och koka ca 5 min.
LÅT soppan kallna.
SERVERA med vaniljkesella och biscotti.
LYCKA TILL !
Soppan kan Du göra ett par dagar innan
och ställa i kylen .
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar