torsdag 7 juni 2018
ELISABETHS ANANASPAJ .
HEJSAN !
Förr om åren, då vi hade våra symöten ,
blev den här pajen till .
Varsågoda att smaka !
HÄR ÄR RECEPTET :
3 dl mjöl ,
1,5 hg smält smör ,
1 tsk bakpulver ,
1 dl socker ,
FYLLNING :
1 burk krossad ananas(400 g)
1 burk CREME Fraiche ,
1 tsk vaniljsocker ,
1/2 dl socker ,
SÅ HÄR GÖR DU :
BLANDA allt : mjöl, smält smör, bakpulver och socker.
Tryck ut i en form .
BLANDA sedan fyllningen och häll i formen ,
GRÄDDA i 200 grader i 30 minuter.
Så himla go' !
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar