torsdag 7 juni 2018

ELISABETHS ANANASPAJ .



                         HEJSAN !

Förr  om  åren,  då  vi  hade  våra  symöten ,
blev  den  här  pajen  till .
Varsågoda  att  smaka !

HÄR  ÄR  RECEPTET :
3  dl  mjöl ,
1,5  hg  smält  smör ,
1  tsk  bakpulver ,
1  dl  socker ,

FYLLNING :
1  burk  krossad  ananas(400 g)
1  burk  CREME Fraiche ,
1  tsk  vaniljsocker ,
1/2  dl  socker ,

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
BLANDA  allt : mjöl, smält  smör,  bakpulver  och  socker.
Tryck  ut  i  en  form .
BLANDA  sedan  fyllningen  och  häll  i  formen ,

GRÄDDA  i  200  grader  i  30  minuter.

Så  himla go' !

LYCKA  TILL !

Inga kommentarer: