tisdag 4 december 2018

OSTPANERAD FISK , med bacon & rödlök , 4 PERS.




                          HEJSAN !

mmm...så himmelens gott !

HÄR ÄR RECEPTET :
2 dl QUINOA
400 g vit fisk
1 ägg
1 dl DINKELSIKT
3 dl riven ost
2 msk smör/margarin
1 pkt bacon a' 140 g
1 skivad rödlök
1/2 tsk salt
2 krm peppar
150 g sockerärter
rucola
SÅ HÄR GÖR DU :
Koka QUINOAN  15 minuter i dubbla mängden
saltat vatten.  Skär fisken i portionsbitar .
Vispa upp ägget med en gaffel, doppa fisken i
DINKELSIKT  och sedan i ägg och sist i ost.
STRIMLA  bacon, stek det med rödlöken i smör.
STEK fisken på  medel-  värme i smör.
Salta och peppra .
KOKA upp sockerärterna, blanda dem med bacon
och lök .
SERVERA fisken med baconblandningen,
OUINOA och rucola .
TID :20 min.
SMAKLIG MÅLTID !

Inga kommentarer: