torsdag 14 februari 2019

FISK MED NÖTFRAS, och currystekta grönsaker 4 port .



                          HEJSAN !

Det här är gott, smaka Ni också !

HÄR ÄR RECEPTET :
600 g vit fisk, t ex sej
100 g hasselnötter
1 ägg
2 msk smör/margarin
1 tsk salt
GRÖNSAKER :
1 squash
1 paprika
2 äpplen
2 msk smör
2 tsk curry
2 krm salt
400 g kokta kidneybönor
SÅS :
2 dl matlagningsyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk hackad persilja

SÅ HÄR GÖR DU :
HACKA nötterna och vispa upp ägget med en gaffel.
Dela fisken i 4 bitar.
Panera fiskbitarna först i ägg och därefter i nöt-hacket .
BLANDA såsen.
SKÄR squash, paprika och äpplen i bitar.
Stek dem i smör och curry. Salta och blanda ner bönorna.
STEK fisken i smör/margarin 2 min per sida .
SERVERA fisken med grönsakerna och såsen .

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: