torsdag 14 februari 2019

KOKOS- PANNACOTTA MED TROPISK FRUKTTOPPING, 4 PERS.




                          HEJSAN !

mmm.. smaka på den här !
Med GELE'SOCKER  istället  för  GELANTIN
blir denna fräscha och goda dessert extra lättlagad -
och underbart god !

HÄR ÄR RECEPTET :
1 liten tetra kokosmjölk, 200 ml
3 dl vispgrädde
3/4 dl GELE'SOCKER
1 tsk vaniljsocker
FRUKTTOPPING
1/2 liten färsk ananas
1 passionsfrukt
1 msk rårörsocker
finrivet skal av 1 lime
1 msk hackad mynta

SÅ HÄR GÖR DU :
HÄLL kokosmjölk, grädde och GELE'SOCKER i en kastrull.
Koka upp och låt koka 1/2 minut.
TA kastrullen från värmen.  Rör ner vaniljsockret.
Häll upp i portionsglas.  Ställ i kylen att stelna ca 3 timmar.
FRUKTTOPPING :
SKÄR bort rotstock och skal på ananasen .
Skär fruktköttet i små tärningar .
Blanda med  urgröpt  passionsfrukt, socker, limeskal och mynta.
TOPPA PANNACOTTAN med frukterna strax före servering.

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: