HEJSAN !
mmm.. smaka på den här !
Med GELE'SOCKER istället för GELANTIN
blir denna fräscha och goda dessert extra lättlagad -och underbart god !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 liten tetra kokosmjölk, 200 ml
3 dl vispgrädde
3/4 dl GELE'SOCKER
1 tsk vaniljsocker
FRUKTTOPPING
1/2 liten färsk ananas
1 passionsfrukt
1 msk rårörsocker
finrivet skal av 1 lime
1 msk hackad mynta
SÅ HÄR GÖR DU :
HÄLL kokosmjölk, grädde och GELE'SOCKER i en kastrull.
Koka upp och låt koka 1/2 minut.
TA kastrullen från värmen. Rör ner vaniljsockret.
Häll upp i portionsglas. Ställ i kylen att stelna ca 3 timmar.
FRUKTTOPPING :
SKÄR bort rotstock och skal på ananasen .
Skär fruktköttet i små tärningar .
Blanda med urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta.
TOPPA PANNACOTTAN med frukterna strax före servering.
LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar