tisdag 5 februari 2019
KÖTTFÄRSPAJ,, 4 PORT.
HEJSAN !
Här är det inte många ingredienser, så det tar inte lång tid att göra.
HÄR ÄR RECEPTET :
PAJDEG:
2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 dl lättmjölk
FYLLNING :
250 g nötfärs 10%
1 gul lök
1 burk krossade tomater
1 burk skivad svamp
1 dl AJVAR RELISH
ÄGGSTANNING :
2 ägg + 1/2 dl lättmjölk
SÅ HÄR GÖR DU :
ARBETA ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i en pajform,
20-24 cm i diameter. Fräs lök och färs.
Häll över krossade tomater, svamp och AJVAR RELISH.
Låt puttra tills köttet är klart . Vispa ihop ägg och mjölk till äggstanningen.
HÄLL köttfyllningen i pajformen och äggstanningen överst.
GRÄDDA i 175 grader ca 25 minuter.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar