torsdag 10 september 2020
GINO PÅ BJÖRNBÄR , 4 PORT.
HEJSAN !
OM björnbären är frysta, låt dem tina och rinna av först .
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g björnbär, färska eller frysta
100 g vit choklad
1 dl CREME FRAICHE
TILLBEHÖR :
Vaniljglass
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT UGNEN PÅ 250 GRADER .
Finhacka chokladen och rör ihop
den med CREME FRAICHE.
FÖRDELA björnbären i en ugnsform
i passande storlek, så pass att bären
ligger plant .
Eller fördela dem i 4 ugnsfasta
portions-formar.
KLICKA på choklad-krämen och
tillaga i övre delen av ugnen,
ca 10 minuter .
Krämen ska bli lite gyllenbrun.
SERVERA direkt med vaniljglass.
HIMLA GOTT ....mmm !
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar