torsdag 10 september 2020

GINO PÅ BJÖRNBÄR , 4 PORT.



                      HEJSAN !

OM björnbären är frysta, låt dem tina och rinna av först .

HÄR ÄR RECEPTET :
400 g björnbär, färska eller frysta
100 g vit choklad
1 dl CREME FRAICHE
TILLBEHÖR :
Vaniljglass

SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT UGNEN PÅ 250 GRADER .
Finhacka chokladen och rör ihop
den med CREME FRAICHE.
FÖRDELA björnbären i en ugnsform
i passande storlek, så pass att bären
ligger plant .
Eller fördela dem i 4 ugnsfasta
portions-formar.
KLICKA på choklad-krämen och
tillaga i övre delen av ugnen,
ca 10 minuter .
Krämen ska bli lite gyllenbrun.
SERVERA direkt med vaniljglass.
HIMLA GOTT ....mmm !

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: