onsdag 28 maj 2008

PARMA & FLÄSKFILESPETT. 10 PORT.

600 g fläskfile
salt o peppar
10 skivor parmaskinka

AVOKADORÖRA
3 avokador
saften av en citron
1 dl creme fraiche
salt o peppar
1 knivsudd cayennepeppar.
ugn:225 grader

Så här gör Du:
Putsa fläskfilen fri från hinnor.
Skär filen mitt itu på längden
och dela sedan i bitar, ca 6 cm långa.
Salta o peppra.
Linda parmaskinka runt
Lägg filebitarna i en ugnsfast form.
Stek dem i ugnen ca 15 min.
Trä upp på grillspett
inför serveringen.

Mixa avokadofruktköttet
med citronsaft,creme fraiche ,
salt o peppar.
Smaka av med cayennepeppar.

Grillspetten kan stå färdiga
att tillagas eller bara värmas
i sista stund.
Servera med avocadoröra till .

Inga kommentarer: