torsdag 7 april 2011

GLASSIGA APELSINER 4 PORT.

Nu är jag inne på DESSERTER.
Kolla här!

Det här är
En vacker liten dessert
som kan stå färdig i frysen
bara att ta fram och dekorera.
LÅT gärna tina lite innan
den sätts på bordet.

4 apelsiner
1/2 liter vaniljglass
1/2 dl daimkulor

DEKOR:
Skivad apelsin
daimkulor

Så här gör DU:
SKÄR toppen av apelsinerna
och gröp ur fruktköttet med
hjälp av en liten vass kniv.
Hacka fruktköttet fint.

LÅT glassen mjukna något och
blanda den med fruktköttet
och daimkulorna.

FYLL skalen med glassblandningen
och ställ apelsinerna i frysen
tills det är dags att servera.

DEKORERA.
Gärna med ett citronmelissblad
eller två.

NJUT detta mumsiga efter maten
eller bara för att det är så gott!

LYCKA TILL!

Inga kommentarer: