Det var tomt i kakburken,
affären var stängd.
Begäret efter något "litet"
var stort.
Det var då de här läcker-
heterna kom till.
1 pkt fryst smördeg,5 plattor.
1 burk krossad ananas
PENSLING:
1 ägg
GARNERING:
Pärlsocker
Så här gör DU:
TINA smördegen och kavla
ut plattorna något.
SKÄR varje platta i tre bitar.
LÄGG 1 tsk ananas-kross på
varje bit,vik fyrkanterna till
trekanter och tryck med en gaffel
ihop sidorna.
LÄGG BRÖDEN på smord plåt,
pensla med uppvispat ägg och
strö på pärlsocker.
GRÄDDA i 225 grader 12-15 min.
Så löste vi det.
jättegott!
LYCKA TILL!
onsdag 7 september 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar