tisdag 4 december 2012
ROSENKNOPPAR 25 ST. UTAN SOCKER.
Lätta spröda kakor,mmm ...så goda.
100 g smör/margarin
1/2 dl Suketter Strö
1 1/4 dl potatismjöl
1 1/4 dl vetemjöl
ev.sockerfri sylt
UGN:175 grader.
Så här gör Du:
RÖR smöret/margarinet riktigt smidigt.
Tillsätt Suketter Strö och rör det poröst.
BLANDA mjölsorterna och arbeta in
mjölet i smör/margarinsmeten.
SPRITSA ut degen som små rosenknoppar
på bakpappersklädd plåt och lägg ev en klick
sylt mitt på kakorna.
GRÄDDA kakorna mitt i ugnen ca 10 minuter.
Kakorna går att frysa.
Så himla goda!
LYCKA TILL!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar