HEJSAN !
Smaka på denna med , när Ni ändå är igång .
HÄR ÄR RECEPTET :
4skivor vitt bröd
SVAMPSTUVNING :
3/4 liter rensad svamp eller 1 STOR burk konserverad svamp ,
1 1/2 msk margarin eller smör ,
1- 2 msk vetemjöl ,
2- 3 dl vätska (svampspad + grädde ),
salt å peppar ,
1 uppvispat ägg ,
2 dl riven ost ,
Så här gör Du:
FRÄS svampen i fettet . Strö mjölet över och späd med eventuellt
svampspad och grädde .
Koka på svag värme , 5- 10 min, så att mjölsmaken försvinner och
stuvningen har tillräckligt fast konsistens för att inte rinna av brödet.
Smaka av .
VISPA upp ett ägg och rör ner i stuvningen .
FÖRDELA stuvningen på smörgåsarna och strö över riven ost .
GRATINERA i 250 grader .
LYCKA TILL !
onsdag 6 april 2016
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar