fredag 24 maj 2019

SNURRA MED LAX OCH HAVTORN, 2 TUNNBRÖD.



                        HEJSAN !
Något gott till lördagskvällen .... mmm !

HÄR ÄR RECEPTET :
2 tunnbröd
LAXKRÄM :
100 g varmrökt lax
100 g PHILADELPHIAOST
1 msk finriven pepparrot
skal från 1/2 citron
salt och peppar
RÅRÖRDA HAVTORN :
100 g havtorn (frysta och tinade )
3 msk socker

SÅ HÄR GÖR DU :
LAXKRÄM :
Rör samman alla ingredienserna till en kräm.
Smaka av med salt och peppar.
BRE ett tjockt lager med lax-kräm på tunnbröden.
Rulla ihop bröden och slå in dem i plastfolie .
Ställ kallt i minst 3 timmar,
men helst över natten.
RÅRÖRDA HAVTORN :
Rör ihop havtornen och sockret i en bunke.
Täck och ställ kallt över natten.
SKÄR rullarna i 3 cm tjocka skivor och lägg
på ett fat. Toppa med de rårörda havtornen.

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: