...med morötter,rucola,pecorino.
500g små färskpotatis
1 msk olivolja
100 g babymorötter
25 g hyvlad pecorino
eller parmesanost.
Gör så här:
Koka potatisen med skalen
i lättsaltat vatten tills de är
knappt färdiga,ca 10-15 min.
Sila av vattnet och låt potatisarna
ånga torra på ytan.
Skeda olja över potatisarna i
kastrullen,lägg i morötterna
och bryn på stark värme tills
potatisskalen får viss stekyta
och morötterna mjuknat något
ca . 5 min.
Lägg upp potatisarna tillsammans med sköjd
ruccolasallad och hyvla över ost.
Tunna skivor ev.med potatisskalaren.
eller vanlig osthyvel.
det här smakar .
måndag 28 april 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar