fredag 8 oktober 2010

UGNSFISK UNDER TÄCKE.

UGNEN,är det bästa jag vet
all mat lagar jag där.

300g vita fiskfileer
typ,SEJ
1/4tsk salt
1/2 dl hackad dill,
persilja, gräslök.
1 dl creme fraiche
1/2 tsk curry
peppar

Så här gör DU:
Tina djupfryst fisk lätt.
Skär fileerna i 2 cm breda bitar.
Lägg dem i en ugnssäker form
och salta lite.
Täck formen med aluminiumfolie
och koka i ugnen tills fiskköttet
är vitt och fast, ca 20 minuter.
Blanda creme fraiche,curry
och kryddgrönt.
Smaksätt med salt och peppar.
Bred såsen över fisken och
låt den stå i ugnen ett par
minuter så att såsen blir varm.

TILLBEHÖR:
potatismos
nykokta gröna ärtor
eller bönor
UGN.225

Detta är smaskens.

LYCKA TILL!

Inga kommentarer: