Så här tillagade blir Rödbetor en riktig festrätt.
Till de vackert röda timbalerna bjuds en gul sås .
500 g rödbetor
2 dl vispgrädde
1 ägg
1/2 tsk örtsalt
TILL SERVERING :
1påse Hollandaisesås
färsk gurka
kryddkrasse
kokt potatis
Så här gör DU:
SKALA och skiva rödbetorna.
Koka dem mjuka i grädden på
svag värme .
KÖR dem sedan i mixer eller
mosa rödbetorna fint.
Blanda ägget i smeten och fördela
den i 4 smorda ugnssäkra portionsformar .
GRÄDDA dem i vattenbad , 200 grader
i ca 30 minuter .
LAGA under tiden till såsen enl. anvisning
på påsen .
Stjälp upp timbalerna på 4 tallrikar , slå
på sås och garnera med krasse och gurka.
Servera kokt potatis till .
HOPPAS ATT DET SMAKAR !
lördag 5 oktober 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar