tisdag 9 november 2010

GODASTE KOLJAN. 4 PORT.

ååå,denna är inte dum heller.
Laga och smaka.

400-500g koljafile
fryst el. färsk
1 tsk salt
1 msk pressad citron
1 msk senap
2dl creme fraiche
1 msk kapris
1/2 dl hackad dill
ev 2 tsk torkad
2 dl rivet dagsgammalt
bröd
1 1/2 dl riven ost

Så här gör DU:
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Strö på salt och droppa över
citronsaft.
Bred senap på fisken.
Rör creme fraiche smidigt och
blanda i kapris och dill.

Bred blandningen över fisken
och GRÄDDA mitt i ugnen ca10 min.
Blanda rivet bröd med ost och
strö över.
GRÄDDA ytterligare 10 minuter.
SERVERA med kokt potatis och
en god sallad.

SMAKLIG MÅLTID O LYCKA TILL!

Inga kommentarer: