tisdag 9 november 2010

BAKAD SELLERIROT MED GRÖNMÖGELOST. 4 PORT.

Någon mer än jag, gillar väl detta?

1/2 kg skalad och skivad sellerirot
1/2 dl hackade och rostade hasselnötter
4 skalade och skivade potatisar
1 dl vispgrädde
1 dl creme fraiche
200 g smulad grönmögelost
1 tsk spiskummin,hela frön

UGN:200 GRADER.

Så här gör DU:
Varva selleri,hasselnötter
och potatis i en smord
eldfast form.
Rör ihop vispgrädde och
creme fraiche och häll
det i formen.
Ställ in formen i ca 40 min
i 200 grader i ugnen.
Ta ut formen och strö över
ost och spiskumminfrön.
Ställ in i ugnen ytterligare
ca 10 minuter tills osten har
smält.

mmm,jättegott
prova!
LYCKA TILL!

Inga kommentarer: