Någon mer än jag, gillar väl detta?
1/2 kg skalad och skivad sellerirot
1/2 dl hackade och rostade hasselnötter
4 skalade och skivade potatisar
1 dl vispgrädde
1 dl creme fraiche
200 g smulad grönmögelost
1 tsk spiskummin,hela frön
UGN:200 GRADER.
Så här gör DU:
Varva selleri,hasselnötter
och potatis i en smord
eldfast form.
Rör ihop vispgrädde och
creme fraiche och häll
det i formen.
Ställ in formen i ca 40 min
i 200 grader i ugnen.
Ta ut formen och strö över
ost och spiskumminfrön.
Ställ in i ugnen ytterligare
ca 10 minuter tills osten har
smält.
mmm,jättegott
prova!
LYCKA TILL!
tisdag 9 november 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar